Toimintasuunnitelma 2016

Päivitetty 2.2.2016

Varsinais-Suomen alueellisen valmennuksen tavoitteena on tarjota alueen huipulle tähtääville suunnistajille laadukkaita harjoituksia, testejä ja leirejä. Toimintaa pyöritetään vahvasti yhteistyössä alueen seurojen kanssa.

Liiton valitsemat valtakunnalliset aluevalmennusryhmät poistuvat käytöstä tänä vuonna ja alueellisesti nimettyjen ryhmien (Huippuryhmä, haastajaryhmä ja akatemian valmennusryhmä) toiminta keskittyy vahvasti  Turun Seudun Urheiluakatemian päivittäisvalmennukseen. Harjoituksia on 4-5 kertaa viikossa. Huippuryhmälle järjestetään tasotestaus neljästi kauden aikana ja muille kahdesti.  Ensimmäinen tasotesti pidetään 8.12.2015 (jos kaikki eivät mahdu, niin varapäivänä 9.12.2015), toinen helmikuussa 2016 ja kolmas huhtikuussa 2016. Neljännen testin ajankohdan voi suunnitella haluamaansa ajankohtaan touko- tai elokuulle. Katso tarkat testipäivät AV-kalenterista.

V-S:n alue järjestää yhteisiä juoksu- (Juoksuliike tiistaisin ja sunnuntaisin) ja taitoharjoituksia (seurat) noin kerran viikossa ja testejä radalla, tiellä ja maastossa (Varsyn testijuoksu, TSUA:n järjestämät rata- ja maastotestit). Em. tapahtumat ilmoitetaan AV-kalenterissa.

Turku Sprint Cup (TSC) jatkuu myös kaudella 2015-2016. Ensimmäiset osakilpailut käydään 12.-13.12.2015 Turussa.

Vuosikalenteria ei julkaista, vaan päätapahtumat löydät suoraan AV-kalenterista.

Suunta Huipulle -leiritys

Perinteinen aluevalmennusleiritys jatkuu kaudella 2016 liittojohtoisena, pääsääntöisesti nuorten sarjalaisille (14-20-v.) kohdennettuna Suunta Huipulle -leirityksenä.

Avoimet AV-testit 2016

Katso AV-kalenterista!

 

Tiedotus

AV-harjoituksiin liittyvä informaatio (kalenteri, testitulokset, analyysit, ajankohtaista) välitetään tämän sivuston kautta.

AV-toimintaan liittyvää informaatiota välitetään myös jonkin verran sähköpostitse.

6.11.2015/pi


Ks. myös:

Turun Seudun Urheiluakatemian suunnistusvalmennus (SSL-sivuilla)

Turku Sprint Cup 2015

Turku Sprint Cup 2015 bulletin